Részletre ingatlan

A RÉSZLETRE VÁSÁRLÁS oldalon olyan ingatlanokat hirdethetnek, ahol a TULAJDONOSOK, ingatlan beruházók, ingatlan referensek, felteszik a Vevők részére, a meghirdetett ingatlanra vonatkozó részletre vásárlás lehetőségét! Azoknak is esélyt biztosít az oldal, akik ilyen formában keresnek eladó ingatlant! A részletfizetés feltételeit a hirdető határozza meg, majd a tulajdonos a vevővel, jogilag is meghatározott szerződésben, közjegyzővel hitelesített módon köt üzletet. A banki feltételek igen szigorúak, ennek ellenére sokan vannak, akik fizetőképesek lennének! Eladó ingatlanát, szolgáltatásunk a legnagyobb fizetős portálon is meghirdeti. Kihagyná ezt a lehetőséget, hogy részletre adja el az ingatlanát? Ön dönt!

Fix áras ingatlan

A RÉSZLETRE VÁSÁRLÁS oldalon van egy plusz lehetőség is a hirdető számára, mely által felteheti FIX árral is eladó ingatlanát, autóját! Így dupla esélye van a hirdetésének. Ön dönt!

Autó

A RÉSZLETRE VÁSÁRLÁS oldalon módja van a tulajdonosnak, autókereskedőnek, meghirdetni eladó gépjárművét, motorkerékpárját, haszonjárművét, esetleg roncsautóját vagy alkatrészeit részletfizetési lehetőséggel, magánszemélytől, banki hitelek nélkül. A vevő érdeklődő felteheti hirdetését, hogy részletre vásárlással, közjegyzői szerződéssel keres eladó személyautót! Vannak olyan tulajdonosok, hirdetők is, akik banki hitel átvállalással hirdetik meg autójukat. Ez az oldal lehetőséget biztosít arra, hogy sikeres üzletet kössön. Ön dönt!

Szolgáltatás

A RÉSZLETRE VÁSÁRLÁS oldalon lehetőséget biztosítunk ÖNNEK, mint szolgáltatónak, hogy meghirdesse tevékenysége, szolgáltatása, AKCIÓJÁT, vagy a RÉSZLETRE vásárlás lehetőségét! A mai piaci helyzetben ez is nagy segítséget nyújthat vállalkozása sikerében. Minden esetben a szolgáltató határozza meg a részletfizetési feltételeket. Ön dönt!

Miért jó részletre vásárolni?

Az ingatlan részletre adás-vételi szerződés minden esetben ügyvéd, vagy közjegyző által kell készüljön, csak így lesz hiteles az okirat. A földhivatali ingatlan-nyilvántartásba kizárólag ilyen okirat bemutatására végzik el a bejegyzést. Amennyiben a vevő és az eladó között létrejön a szóbeli megegyezés az adásvételt illetően, mindenképpen egy előszerződést kell kötni. Ezzel a felek kötelezettséget vállalnak a végleges szerződés megkötésére, valamint az előszerződéssel és a foglaló átadásával kölcsönösen bebiztosítják magukat.
A részletfizetéssel történő adás vételi szerződés is, a vevő és az eladó pontos adataival, majd az adott ingatlan adatainak felvételével kezdődik. A szerződésben fel kell tüntetni a vétel árat és a fizetés módját. A részletfizetésnél a kezdő részletet, foglalót, a havi törlesztő összeget. Eladónak nyilatkoznia kell a szerződésben, hogy elfogadja a részletfizetési módot.
A földhivatalban a tulajdoni lapon amikor a vevő nem egy összegben fizeti ki az ingatlant, hanem részletfizetéssel, az adásvételi szerződés tulajdonjog fenntartással készül ! Ezzel az eladó védve lesz, mivel nem fordulhat elő, hogy lemond a tulajdon jogról. Ezt a jogot eladó addig tarthatja fent amíg a vevő meg nem fizette az utolsó fizetési kötelezettségét amit a szerződésben vállat ! Egy ingatlan részletre adásvételi szerződésekor, ügyletet lebonyolító ügyvédnél, letétbe helyezi az ingatlan tulajdonjog megszűnéséről a lemondó nyilatkozatot. Így amikor a teljes vételár megfizetésre került a lemondó nyilatkozat azonnal életbe lép.

MIÉRT jó részletre vásárolni ingatlant?
Kedvezőek a lehetőségek azoknak is akik minimál bérrel rendelkeznek, de nem kapnak a banktól hitelt! Azoknak is kedvező a tulajdonostól részletre vásárolni akik a banki (BÁR) listán vannak. Mind a két esetben azt gondoljuk, hogy FIZETŐKÉPESEK lennének ezek a vevők is! Albérletet sokan fizetnek, sokan is lennének akik tulajdonostól vennének részletre ingatlant! Sokan vennének 10-20 % kezdővel, foglalóval részletre ingatlant tulajdonostól, kezes vagy fedezet nélkül. Hiteles közjegyzői szerződési feltételekkel.

ELADÓKNAK! MIÉRT lenne optimális választás RÉSZLETRE eladni az ingatlant!
Mai ingatlan piaci helyzet kicsit elszomorító! Rengeteg eladó ingatlan lehet az ön által hirdetett eladó ingatlana közelében. A vevő pedig kevés, ráadásul nagyon keményen alkudik, vagy válogat a lehetőségek a kínálatok között! Ezzel semmi gond nincs is. Az aki venne részletre ingatlant tulajdonostól, nagyon is megelégszik a lehető legvonzóbb részletre vásárlási lehetőséggel.
Régóta hirdeti ingatlanát ? Nem szívesen menne bele komolyabb árcsökkentő alkudozásba ? Netán üresen áll az ingatlana és esetlegesen sok a fenntartási költség rá..? Megoldás lehet ha részletre kínálja eladásra ! VAN azonnal nagyobb összeg ( foglaló ), és havi részletekben befolyt összeg ! Kiszámítható futamidő mellett jobban tervezhet egy másik lehetőség mellett. Ezt természetesen az eladó és a vevő szerződésben is meghatározza. MI van abban az esetben, ha meghiúsul a részletfizetés ? Eladónak marad a foglaló összege, a havonta esedékes megfizetett részletek, mint egy albérlet esetében. Így ha vevő eláll a lehetőségtől, ÖN mint eladó már lényegesen kedvezőbb helyzettel kínálhatja újból eladásra az ingatlanát ! Sőt akkor már kicsivel olcsóbban is kínálhatja a piaci árnál, mert optimálisabb lehet az új vevőérdeklődőnek.

Sikeres üzletet kívánunk!

Szabad egy példát ?!

Az eladó ingatlan : 10.000.000.- Ft

Foglaló : 20 % = az az 2.000.000.- Ft

Havi törlesztés : 60.000.- Ft (mondjuk egy albérlet havi díja) + rezsi!

Ennek a 60.000.- Ft- nak az 50% = 30.000.- Ft ami a lakás részletébe megy bele.
                                   másik 50% = 30.000.- Ft a lakás bérleményként!

Futamidő : 36 hónap (vagy amiben megállapodnak)

1 x 30.000.- Ft x 36 hónap = 1.080.000.- Ft az eladási árat ezzel csökkentjük.
1 x 30.000.- Ft a havi albérleti díj 36 hónapon keresztül = 1.080.000.- Ft

   2.160.000.- Ft bevétel 36 hónap alatt ! 
 + 2.000.000.- Ft a Foglaló ! 
-----------------------
   4.160.000.- Ft 

   10.000.000
  -  3.080.000 ( Foglaló és a 36 x 30.000.- Ft ) 
---------------------- 
    6.920.000.- Ft egy összegben a 36. hónap végén ! 

6.920.000.- Ft EGY ÖSSZEGBEN, vagy addigra a vevő intézi a hivatalos banki hitelkérelmét,
( 7 milliót ) és abból fizeti ki a lakást !
 Így kevesebb lesz a BANKI kamat is a vevőnek, és a banknak is megvan a 30% indulója. :-) 
( a 36 hónap alatt az aki nem kapott előzőleg hitelt a banktól, lehetősége van jobb hitel elbírálásra is). 

EZ CSAK EGY PÉLDA VOLT !